Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Luise Pape Rydahl er blandt andet tidligere kontorchef i Miljøministeriet.
Pressefoto: Aarhus Kommune

Luise Pape Rydahl er blandt andet tidligere kontorchef i Miljøministeriet.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Plan og Miljø i Aarhus får ny forvaltningschef

Luise Pape Rydahl, der siden marts har været konstitueret forvaltningschef i Plan og Miljø i Aarhus Kommune, er nu formelt ansat.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Luise Pape Rydahl bliver forvaltningschef i den nye afdeling Plan og Miljø under Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Det besluttede magistraten i Aarhus Kommune mandag efter en indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg, skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Luise Pape Rydahl har været konstituteret forvaltningschef siden marts, hvor Center for Miljø og Energi blev lagt sammen med Center for Byudvikling og Mobilitet, men er altså nu formelt ansat.

Sammenlægningen betyder, at områderne byudvikling, mobilitet, byggesagsbehandling og miljø nu er samlet under samme forvaltning.

Ansvaret for almene boliger og udvikling af kommunalt ejede arealer ligger dog fortsat under Arealudvikling og Almene Boliger, der for nyligt skiftede navn fra Bolig og Projektudvikling. Denne afdeling sidder Bente Lykke Sørensen i spidsen for.

Henrik Seiding, direktør i Teknik & Miljø, var med til at ansætte Rydahl, og han ser frem til at beholde hende.

»Der var 19 ansøgere til stillingen, så Luise Pape Rydahl er udvalgt blandt et bredt felt af egnede kandidater. Jeg glæder mig virkelig til at fortsætte samarbejdet, og hun kan nu fortsætte sit arbejde med udviklingen af vores kerneområder inden for blandt andet plan- og byggesager,« siger Henrik Seiding, der selv kom til Aarhus Kommune fra Rambøll i foråret.

Luise Pape Rydahl har en fortid som fagchef for teknik- og miljøforvaltningen i Skanderborg Kommune og som kontorchef i Miljøministeriet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden