Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Arkikon overtager arkitektfirmaet Smærup & Wessman

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grenaa-tegnestuen Arkikon overtager arkitektfirmaet Smærup & Wessman i Randers og går dermed fra at være Djurslands største tegnestue til også at blive den største i Randers.

Det skriver Arkikon i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, udtaler indehaver John Wessman i meddelelsen og tilføjer:

»Arkitektfirmaerne er nødt til at blive større for at klare sig. En større volumen gør os mere fleksible og styrker kvaliteten. Med sammenlægningen får vi mere arkitektfaglig sparring internt, fordi vi går fra fem til 24 medarbejdere, og vi får en mere smidig projektering, fordi alle faggrupper er repræsenteret i Arkikon - både arkitekter, konstruktører og ingeniører.«

Arkikon er en tegnestue, hvor ingeniører, konstruktører og arkitekter arbejder tæt sammen på tværs af faggrænser. Arkitektvirksomheden udvikler og bygger især teknisk betonet byggeri for industrien og procesanlæg som varmeværker og transformerstationer.

Arkikon ApS er ejet og ledet af fire partnere: adm. direktør Thomas Enevold, økonomichef Bo Brøgger Rasmussen, tegnestuechef Jesper Hauskov og teknisk chef René L. Rasmussen og har 19 ansatte.

Arkitektvirksomheden Smærup & Wessman har arbejdet i primært Randers og Djursland gennem mere end 35 år med institutionsbyggeri, erhverv, industri, almene boliger, enfamilieshuse og kirkerestaureringer. Virksomheden består af arkitekter, bygningskonstruktører og bygningsteknikere og ejes af John Wessman.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden