Solveig Rannje fra hendes tid i SEB Pension.
Foto: Betina Garcia/Ritzau Scanpix

Solveig Rannje fra hendes tid i SEB Pension.

Navne

Solveig Rannje bliver ejendomsdirektør for Thylander Gruppen

Navne

Solveig Rannje, der senest har været ejendomsdirektør i SEB Pension, er ny partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen.

Hun får ansvaret for asset management-aktiviteterne i Thylander Gruppen, herunder drift og udvikling af de ejendomme, ejendomsselskabet har i forvaltning. Det er aktuelt 83 ejendomme med et areal på cirka 500.000 kvadratmeter og en markedsværdi på cirka 8 milliarder kroner.

Ejendommene forvaltes på vegne af de ejendomsfonde, Thylander Gruppen etablerer sammen med investorer, som spænder over velhavende private til de største danske pensionskasser og andre institutionelle investorer fra Danmark og udlandet.

Solveig Rannje er cand.jur. fra Københavns Universitet, uddannet ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i ejendomsbranchen – primært fra den institutionelle sektor, senest som ejendomsdirektør i SEB Pension.

Stifter af Thylander Gruppen, Lars Thylander, fremhæver i en pressemeddelelse hendes erfaring, værdier, flid og grundighed.

Thylander Gruppen er en partnerdrevet virksomhed etableret i 1986. Partnergruppen består af stifteren Lars Thylander, advokat Carsten Viggo Bæk, direktør Christian Ellegaard, vicedirektør Nils Thygesen og investeringsdirektør Henrik Køhn og nu tillige Solveig Rannje.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden