Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Christian Als/Ritzau Scanpix
Arkivfoto: Christian Als/Ritzau Scanpix

Sheela Søgaard, 42, har været adm. direktør i tegnestuen BIG siden 2008.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anne Skovbro og Sheela Søgaard er blandt Danmarks 100 mest indflydelsesrige kvinder

Flere direktører og en enkelt arkitekt er at finde på Berlingskes liste over landets 100 mest indflydelsesrige kvinder.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Flere kvinder med tilknytning til byggesektoren er at finde på Berlingskes liste over Danmarks 100 mest indflydelsesrige kvinder.

På listen finder man således Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn, Sheela Søgaard, adm. direktør i BIG, Tine Roed, direktør i Dansk Industri, Pernille Fabricius, bestyrelsesmedlem i MT Højgaard, Birgitte Nielsen, bestyrelsesmedlem i De Forenede Boligselskaber, og Pernille Vermund, uddannet arkitekt, dog mest kendt som formand for partiet Nye Borgerlige.

Ingeniøruddannede Anne Skovbro overtog i august den magtfulde post som adm. direktør i det offentligt ejede københavnske udviklingsselskab By & Havn, hvor hun råder over byggeretter i Københavns Kommune for flere milliarder kroner.

Sheela Søgaard, cand.merc. fra CBS, har siden 2008 været partner og adm. direktør i BIG. Dengang bestod virksomheden af et enkelt kontor med 45 ansatte, skriver Berlingske. I dag, 10 år senere, har den succesrige tegnestue over 500 ansatte.

Tine Roed, uddannet jurist, er en af to kvinder i Dansk Industris syv personer store direktion. Hun dækker blandt andet ansvarsområderne byggeri, klima, miljø og transport og har senest, skriver Berlingske, pointeret vigtigheden af, at Danmark bliver førende inden for cirkulær økonomi.

Pernille Fabricius, der har flere akademiske uddannelser inden for handel og finans bag sig, er blandt meget andet bestyrelsesmedlem i MT Højgaard.

CBS-uddannede Birgitte Nielsen bestrider syv bestyrelsesposter, herunder i De Forenede Boligselskaber, og har 11 bag sig.

Pernille Vermund er en af de få arkitekter, der har valgt at gå ind i politik. Først som medlem af Det Konservative Folkeparti, som hun sad i Helsingør Byråd for, og siden 2015 som medstifter af Nye Borgerlige, der stiller op til næste folketingsvalg.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden