Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Direktørpost afskaffes: Lejres kommunaldirektør overtager ansvaret for teknik og miljø

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lejres Økonomiudvalg har valgt at mindske antallet af direktører i kommunen.

Før var der en kommunaldirektør og tre underdirektører. Fremover er der en kommunaldirektør og to underdirektørposter, som får titel af vicekommunaldirektører.

En af de direktører, der stopper, havde ansvar for teknik og miljø, ejendomme og kultur og fritid. De ansvarsområder fordeles nu anderledes.

Inger Marie Vynne, der har været kommunaldirektør i kommunen de seneste fem år, overtager »indtil videre« det øverste ansvarsområde for teknik og miljø, i tæt samarbejde med kommunens tekniske chef, oplyser hun i et emailsvar til Politiken Byrum. Hun har også tidligere haft selvstændige ansvarsområder, eksempelvis vækst og erhverv.

De øvrige ansvarsområder fordeles på de to vicekommunaldirektører. Henrik Nielsen bliver i direktionen og får den ene post, mens en anden direktør skal rekrutteres til den anden vicekommunaldirektørstilling.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) begrunder slankningen af direktionen med besparelser, men forventer at det vil give bedre samarbejde, udtaler han i en pressemeddelelse:

»De vil arbejde endnu tættere sammen på tværs af faggrænser, og det er vigtigt, når vi som kommune skal skabe det gode liv på landet. De ønsker og behov, som borgerne har, kræver ofte en indsats på tværs af kommunens afdelinger og centre,« udtaler Carsten Rasmussen.

Antallet af centerchefer i kommunen er også løbende slanket: Fra 12 centerchefer i 2013 til 8 i dag.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden