Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kristian Møller Petersen er ny produktionsdirektør i FB Gruppen

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

FB Gruppen opretter en ny stilling som produktionsdirektør hos projekt- og ejendomsudviklerkoncernen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse ifølge EjendomsWatch.

44-årige Kristian Møller Petersen har senest været projektchef hos NCC Property Development og har tidligere været ansat hos MT Højgaard og Skanska.

Den nye produktionsdirektør skal ruste organisationen og ledelsen til de projekter, koncernen har på vej, udtaler Hans Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen, i pressemeddelelsen.

»Vores hidtil største projekt er Grønttorvet i Valby, hvor vi udvikler en helt ny bydel med over 2.300 blandede boliger på få år. Men vi har også projektudviklingsopgaver i Hvidovre, Roskilde, Farum, København og Stenløse, der har afledt øget interesse for vores byggerier. Væksten skaber muligheder for stordriftsfordele, men det er en kerneværdi for os, at vi fastholder både kvaliteten i vores byggerier og tidsplanerne over for vores investorer, lejere og købere,« udtaler Hans-Bo Hyldig.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden