Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pressefoto: Søren Palmelund
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Arkitekt i Cowi bliver ny planchef i Holstebro

Thomas Leerberg, ph.d. i arkitektur, er ny planchef i Holstebro Kommune.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Holstebro Kommune har fra 1. januar 2019 ansat Thomas Leerberg som ny planchef.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Han overtager posten, efter at Søren Hemdorff 1. oktober skiftede til en stilling som chefkonsulent for udviklingen af Holstebro efter godt 11 år som planchef. Indtil årsskiftet er Poul Munk-Poulsen, afdelingschef for information og service, konstitueret planchef.

50-årige Thomas Leerberg er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus, hvor han siden har taget en ph.d. i arkitektur. Han kommer fra en stilling som projektchef i Cowi, hvor han pt. arbejder med udviklingen af Godsbanearealet i Aarhus og Ny Rosborg i Vejle. Han har en fortid hos Rambøll, Niras og Kolding Designskole, fremgår det af hans Linkedin-profil og af meddelelsen.

Han ejer desuden designvirksomheden SuperDanish.

»Jeg er utroligt begejstret for, at det er lykkedes at tiltrække så kompetent en profil som Thomas Leerberg. Vi får en planchef, som har en bred palette af kompetencer og har et solidt netværk med mange års erfaring med udvikling i byer og kommuner,« udtaler Anders Debel, direktør i Holstebro Kommunes Teknik og Miljø, i meddelelsen.

I Holstebro kommer Leerberg blandt andet til at stå i spidsen for udviklingen af midtbyen og Mejrup Vest og vil få tæt forbindelse til udviklingsselskabet Holstebro Udvikling P/S, som blandt andet skal udvikle sygehusgrunden i kommunen, fremgår det.

Holstebro har »alle muligheder for at tage det næste store skridt«, mener den nye planchef.

»Jeg tror på Holstebros potentiale for udvikling og vækst takket være en kombination af blandt andet en unik 700-årig historie, fornuftige huspriser og motorvej,« udtaler Thomas Leerberg i meddelelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden