Foto: Randers Kommune
Navne

Randers Kommune ansætter Jens Heslop som direktør for Udvikling, Teknik og Miljø

Navne

Jens Heslop, der kommer som en stilling som direktør for Teknik og Miljø i Horsens Kommune, er blevet ansat som direktør for Udvikling, Miljø og Teknik i Randers.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Siden 2016 har Jens Heslop især haft fokus på servicering af politiske udvalg, udvikling af havneområde og midtbystrategi samt infrastruktur. I tiden i Horsens har han haft to år som vicedirektør i Teknik og Miljø samt budget- og analysechef i kommunens økonomifunktion.

»Randers er inde i en meget spændende udvikling. Flere og flere vælger Randers til. Det kan jeg godt forstå – for udviklingen bliver grebet både ambitiøst og nytænkende an. Det er meget motiverende, og det ser jeg virkelig frem til at blive en del af. Jeg glæder mig meget til at starte i Randers og lære kommunen, de politiske udvalg og byrådet, borgerne og medarbejderne at kende,« siger Jens Heslop om sit nye job.

40-årige Jens Heslop er uddannet cand. scient.pol fra Aarhus Universitet og har efteruddannelse i ledelse og strategisk byledelse. Han har stået for at udarbejde en helhedsplan for Gellerup og Toveshøj i Aarhus og været personlig assistent for daværende KL formand, Jan Trøjborg.

Jens Heslop tiltræder den 1. januar 2019

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden