Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Randers Kommune
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Randers Kommune ansætter Jens Heslop som direktør for Udvikling, Teknik og Miljø

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jens Heslop, der kommer som en stilling som direktør for Teknik og Miljø i Horsens Kommune, er blevet ansat som direktør for Udvikling, Miljø og Teknik i Randers.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Siden 2016 har Jens Heslop især haft fokus på servicering af politiske udvalg, udvikling af havneområde og midtbystrategi samt infrastruktur. I tiden i Horsens har han haft to år som vicedirektør i Teknik og Miljø samt budget- og analysechef i kommunens økonomifunktion.

»Randers er inde i en meget spændende udvikling. Flere og flere vælger Randers til. Det kan jeg godt forstå – for udviklingen bliver grebet både ambitiøst og nytænkende an. Det er meget motiverende, og det ser jeg virkelig frem til at blive en del af. Jeg glæder mig meget til at starte i Randers og lære kommunen, de politiske udvalg og byrådet, borgerne og medarbejderne at kende,« siger Jens Heslop om sit nye job.

40-årige Jens Heslop er uddannet cand. scient.pol fra Aarhus Universitet og har efteruddannelse i ledelse og strategisk byledelse. Han har stået for at udarbejde en helhedsplan for Gellerup og Toveshøj i Aarhus og været personlig assistent for daværende KL formand, Jan Trøjborg.

Jens Heslop tiltræder den 1. januar 2019

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden