Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Niels Wingesø Falk er ny partner i HD Lab

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

MT Højgaards tidligere divisionsdirektør for entreprenørvirksomhedens VDC-division, Niels Wingesø Falk, skifter til et job som konsulent og partner i virksomheden HD Lab, der beskæftiger sig med teknologi i byggebrancherne.

Det skriver Licitationen.

Niels Wingesø Falk stoppede i sommer i MT Højgaard i forbindelse med en større nedskæring. Han nåede at være fire et halvt år i virksomheden.

PR
Foto: PR

Niels Wingesø Falk.

I stedet skal han nu være konsulent og partner i HD Lab, der sidder i Bloxhub i Blox i København, ligesom MT Højgaards VDC-division gjorde.

I HD Lab, der blandt andre er ejet af J. Jensen Holding, skal Falk rådgive byggeriets parter om ny teknologi, skriver Licitationen. Officielt bliver hans titel head of consulting & innovation.

MT Højgaards VDC-division, som står for virtual design and contruction og dækker over digitalt byggeri, er blevet positivt fremhævet i debatten om den digitale omstilling, og Niels Wingesø Falk er blevet beskrevet som en af de mere erfarne inden for digitalt byggeri.

Også Viet T. P. Pham, der tidligere var tilknyttet MT Højgaards VDC-division i Bloxhub, er i dag en del af HD Lab, hvor han er ansat som teknologichef.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden