Jeppe Blohm Nielsen.
Pressefoto: Skala Arkitekter

Jeppe Blohm Nielsen.

Navne

Skala Arkitekter ansætter tre nye ledere

Navne

Skala Arkitekters får nye ledere i Horsens, København og Norge.

Det skriver tegnestuen i en pressemeddelelse.

Jeppe Blohm Nielsen bliver ny tegnestueleder på Skala Arkitekters københavnske kontor. Han overtager stillingen fra Mette Louise Jepsen, som i stedet skal lede virksomhedens norske indsatsområde, mens Rene Nedersee Andersen skal lede kontoret i Horsens og Skalas aktiviteter i Vestdanmark.

Mette Louise Jepsen.
Pressefoto: Skala Arkitekter

Mette Louise Jepsen.

Jeppe Blohm Nielsen kommer fra en stilling som markedschef i Gaihede rådgivende ingeniører og arkitekter, mens både Mette Louise Jepsen og Rene Nedersee Andersen er hentet internt i virksomheden.

Rokaden sker blandt andet for at udvide aktiviteterne på det norske marked, fremgår det af meddelelsen.

»Det er blandt andet skoler, institutioner og plejesektoren, vi især kigger mod i Norge. Fra det danske marked har vi solid erfaring og referencerne på plads, og det er også områder, der vil vækste i de kommende år,« udtaler adm. direktør Kurt Ankjær i meddelelsen.

Rene Nedersee Andersen.
Pressefoto: Skala Arkitekter

Rene Nedersee Andersen.

Skala Arkitekter A/S har eksisteret i over 30 år og fokuserer på boliger, skoler og institutioner. De seneste år har virksomheden oplevet pæn økonomisk fremgang. Fra 2014 til 2016 voksede bruttofortjenesten fra 9,9 millioner til 11,8 millioner kroner, fremgår det af CVR. Året efter, i 2017 tog bruttofortjenesten endnu et hop til 16,2 millioner kroner, mens resultatet mere end fordobledes til 3,2 millioner kroner.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden