Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fra venstre: Peter Frost-Møller, Inger Haarup Borchmann, Svend Erik Rolandsen (ny partner i København) og Rasmus Cassøe.
Pressefoto: CFBO

Fra venstre: Peter Frost-Møller, Inger Haarup Borchmann, Svend Erik Rolandsen (ny partner i København) og Rasmus Cassøe.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tegnestuen CFBO åbner kontor i København og ansætter partner fra Cowi

Svend Erik Rolandsen skal stå i spidsen for den rådgivende tegnestues nye københavnske kontor.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den rådgivende tegnestue CFBO udvider forretningen. Den små tre år gamle aarhusianske virksomhed åbner kontor i København.

Det skriver CFBO i en pressemeddelelse.

Samtidig med udvidelsen ansætter CFBO Svend Erik Rolandsen, der kommer fra en stilling gennem otte et halvt år som projektchef i Cowi. Den uddannede civilingeniør skal som ny partner i virksomheden stå i spidsen for københavnerkontoret.

Den rådgivende tegnestue skriver i meddelelsen, at dens udgangspunkt er i Aarhus, men at den oplever stigende efterspørgsel fra kommuner, fonde, boligselskaber og private bygherrer i hele landet efter projekter med stor samfundsmæssig betydning.

»Det kræver, at vi er tæt på beslutningerne, og at vi leder projekterne med stor omhu og opmærksomhed. Med åbningen af nyt kontor i København får vi mulighed for at være endnu tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i og omkring hovedstadsområdet,« skriver virksomheden.

CFBO, der rådgiver om blandt andet fysisk planlægning, byliv, udbud og finansiering, har på et år – siden første offentlige regnskab i 2016/2017 – fordoblet sit resultat fra 519.000 kroner til 1,3 millioner kroner, mens omsætningen steg fra 3,7 til knap 7,1 millioner kroner i 2017/2018.

Foruden Svend Erik Rolandsen er Inger Haarup Borchmann, Rasmus Cassøe og Peter Frost-Møller fortsat partnere i CFBO.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden