John Gråkjær sætter sig tilbage i direktørstolen.
Foto: Presse

John Gråkjær sætter sig tilbage i direktørstolen.

Navne

Gråkjærs stifter tilbage i direktørstolen efter fritstilling af Jan Larsen

Navne

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har fritstillet adm. direktør Jan Larsen, der har siddet på posten i 18 år.

I et notat fra 21. december i forbindelse med direktørskiftet, som Politiken Byrum har fået af virksomheden, hedder det, at »John Gråkjær og Jan Larsen er blevet enige om, at Jan Larsen fritstilles fra sin stilling som administrerende direktør i Gråkjær Holding fra og med dags dato«.

Der står desuden i notatet, at fritstillingen sker med afsæt i »manglende performance i de senere år«.

At John Graakjær indsætter sig selv som adm. direktør i Gråkjær Holding og de underliggende selskaber skyldes, ifølge notatet, et ønske om at komme helt tæt på de beslutninger, som skal træffes.

De enkelte selskabers drift vil fortsætte uændret med hver sin selvstændige direktør og ledelse, og de pågældende direktører vil fortsat været repræsenteret på bestyrelsesmøderne i Gråkjær Holding, forklares det i notatet.

I 2017/2018 steg byggefirmaets omsætning til 800 millioner kroner, hvilket er en stigning på 9 procent i forhold til året før. Overskuddet fulgte dog ikke med og forblev på 10,8 millioner kroner.

»Udsatte projekter og juridiske slagsmål om kontrakter påvirkede årets resultat negativt med et tocifret millionbeløb, lød det i regnskabet, som ledelsen ikke var tilfreds med,« skriver virksomheden.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden