Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lone Feifer
Foto: Presse KADK

Lone Feifer

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lone Feifer og Ditte Lysgaard træder ind i KADK-bestyrelse

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lone Feifer og Ditte Lysgaard Vind er blevet udpeget af uddannelses- og forskningsministeren som nye medlemmer af bestyrelsen i Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) fra 1. februar.

Det skriver KADK i en pressemeddelse.

Begge de nye medlemmer kommer med faglig indsigt og kompetencer inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Mette Lis Andersen, formand for KADK’s bestyrelse, siger om de to nye medlemmer:

»Tilsammen tilfører de viden om den aktuelle udvikling inden for arkitektur og design, cirkulær økonomi og indsigt fra fondsverdenens indsats i samfundsaktuelle problemstillinger. Erfaringer, der vil bidrage og understøtte KADK’s arbejde med FN’s verdensmål og bestyrelsens aktuelle drøftelser af den fremadrettede vision og strategi for uddannelserne på KADK.«

Lone Feifer er ansat i Veluxgruppen som programdirektør for Sustainability & Architecture, hvor hun arbejder med strategi og internationale partnerskaber inden for bæredygtigt byggeri med hovedfokus på sundt indeklima og kvalitet i byggeriet.

Hun er arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, har en postgraduate master of Energy & Green Architecture fra Aarhus Arkitektskole og Tshinghua Universitetet i Beijing og er bestyrelsesmedlem i Akademisk Arkitektforening.

Ditte Lysgaard Vind.

Ditte Lysgaard Vind.

Ditte Lysgaard Vind er managing partner i konsulentenheden Lendager TCW. I 2016 startede hun Netværket for Cirkulær Økonomi i Danmark. Hun er herudover bestyrelsesmedlem i Dansk Designråd.

Ditte er uddannet cand. soc. i politisk ledelse og kommunikation fra Copenhagen Business School og har siden da specialiseret sig i bæredygtig ledelse fra Cambridge University og Harvard Business School.

De to nye bestyrelsesmedlemmer afløser Karen Mosbech og Anne-Louise Sommer.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden