Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Daniel Hedemann Nielsen er ny ejendomsdirektør for Pædagogernes Pension

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

35-årige Daniel Hedemann Nielsen bliver ny ejendomsdirektør hos Pædagogernes Pension (PBU), når Ib Jansholt efter 15 år på posten stopper 1. marts som led i et generationsskift.

Det skriver EjendomsWatch.

Daniel Hedemann Nielsen kommer fra PFA, hvor han var porteføljemanager inden for globale ejendomme. Tidligere har han haft stillinger hos Patrizia og Sadolin & Albæk.

Daniel Hedemann Nielsen.

Pædagogernes Pension råder samlet over en formue på 60 milliarder kroner og har som mål at forøge ejendomsporteføljen, siger investeringsdirektør i PBU Carsten Warren Petersen.

»Vi har allerede en ejendomsportefølje på knap 9 procent i forhold til vores samlede aktiver, og det kan vi sagtens se vokse yderligere. Det er en aktivklasse, som ud fra sin porteføljesammenhæng skal give en god stabilitet, et godt afkast og have en fornuftig diversificering geografisk samt på boliger og erhverv. Det er ikke nogen nem opgave, så han får sin sag for,« siger Carsten Warren Petersen til EjendomsWatch.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden