Foto: Presse - Strøjer Tegl
Navne

Strøjer Tegl ansætter Kasper Damsø som ny direktør

Navne

Den over 150 år gamle Assensvirksomhed Strøjer Tegl har ansat Kasper Damsø som ny direktør. Det sker som led i et planlagt generationsskift, skriver Licitationen.

Jørgen Strøjer, der er femte generation i familievirksomheden og har stået i spidsen for selskabet siden 1984, er blevet 70 men har ingen planer om at forlade posten. Han har siden 2014 overvejet, hvordan skiftet kunne foregå - ingen af hans to sønner ville på det tidspunkt overtage virksomheden.

Til gengæld bad de om at faderen allierede sig med en udefrakommende konsulent til at hjælpe med generationsskiftet.

Jørgen Strøjer valgte den psykologuddannede Kasper Damsø, der har en mangeårig baggrund i militæret, og siden 2011 har haft sit eget konsulentfirma.

Samarbejdet mellem Jørgen Strøjer og Kasper Damsø fik i november en mere permanent karakter.

Kasper Damsø er teglværkets anden direktør uden for familien - en aftale, der har en udløbsdato. Planen er nemlig, at Kasper Damsø bliver afløst som direktør for teglvirksomheden, når næste generation er klar til at overtage.

»Kombinationen af Jørgen Strøjers unikke faglighed når det kommer til at lave mursten og hans mangeårige erfaring fra byggebranchen, sammenholdt med at virksomheden bliver struktureret og får tilsat nogle moderne ledelsesprincipper, skal sikre forretningen de næste mange år,« siger Kasper Damsø til Politiken Byrum.

Strøjer Tegl producerer i dag omkring 150.000 mursten i døgnet, hvilket giver en årlig produktion i nærheden af 50 millioner mursten.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden