Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Christina Hvid bliver adm. direktør i Molio

Både små og store virksomheder i byggebranchen skal med på den digitale rejse, er den nye topchefs mål.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Molio – Byggeriets Videnscenter har ansat Christina Hvid som adm. direktør, skriver videnscenteret i en pressemeddelelse.

Christina Hvid kommer fra Rejseplanen A/S, hvor hun blandt andet har arbejdet med digital omstilling, skriver Molio.

»Jeg vil bruge min viden om digitalisering, globalisering og samarbejde. Der er vi førende i Danmark, og det skal vi drage endnu mere fordel af,« udtaler Christina Hvid i pressemeddelelsen.

Molio
Pressefoto: Molio

Christina Hvid.

»Min opgave vil være at sikre, at viden og kompetencer på disse områder bliver bredt endnu mere ud og anvendt – også af de mange små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Det er vigtigt, at vi får alle med på rejsen. Hele byggebranchen skal med, så vi sikrer, at innovationsevne, vidensspredning og livslang læring giver den udvikling, der gør, at vi kan klare det globale konkurrencepres.«

Christina Hvid overtager stillingen efter Jørn Vibe Andreasen, som har været adm. direktør for Molio og det tidligere Byggecentrum i 27 år.

Christina Hvid er 48 år og uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Hun har lederuddannelser fra blandt andet Insead og Wharton, en bestyrelsesuddannelse fra CBS og flere topposter på sit cv.

Hvid tiltræder stillingen 1. marts.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden