Christina Hvid bliver adm. direktør i Molio

Både små og store virksomheder i byggebranchen skal med på den digitale rejse, er den nye topchefs mål.

Navne

Molio – Byggeriets Videnscenter har ansat Christina Hvid som adm. direktør, skriver videnscenteret i en pressemeddelelse.

Christina Hvid kommer fra Rejseplanen A/S, hvor hun blandt andet har arbejdet med digital omstilling, skriver Molio.

»Jeg vil bruge min viden om digitalisering, globalisering og samarbejde. Der er vi førende i Danmark, og det skal vi drage endnu mere fordel af,« udtaler Christina Hvid i pressemeddelelsen.

Christina Hvid.
Pressefoto: Molio

Christina Hvid.

»Min opgave vil være at sikre, at viden og kompetencer på disse områder bliver bredt endnu mere ud og anvendt – også af de mange små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Det er vigtigt, at vi får alle med på rejsen. Hele byggebranchen skal med, så vi sikrer, at innovationsevne, vidensspredning og livslang læring giver den udvikling, der gør, at vi kan klare det globale konkurrencepres.«

Christina Hvid overtager stillingen efter Jørn Vibe Andreasen, som har været adm. direktør for Molio og det tidligere Byggecentrum i 27 år.

Christina Hvid er 48 år og uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Hun har lederuddannelser fra blandt andet Insead og Wharton, en bestyrelsesuddannelse fra CBS og flere topposter på sit cv.

Hvid tiltræder stillingen 1. marts.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden