Jacob Klit-Hansen ansættes i nyoprettet stilling som ejendomschef i Halsnæs Kommune

Navne

Jacob Klit-Hansen er ansat i den nyoprettede stilling som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Stillingen som ejendomschef er nyoprettet som følge af en omstrukturering i Halsnæs Kommune. Den nye chef vil blandt andet blive ansvarlig for drift, vedligehold og anvendelse af kommunens 123 kommunale ejendomme. Ejendomscenteret består af 17 medarbejdere.

Direktør Martin B. Lindgreen, Halsnæs Kommune, siger, at kommunen står over for »spændende bygge- og renoveringsprojekter«, blandt andet byggeriet af en ny skole i Frederiksværk.

Jacob Klit-Hansen.

Jacob Klit-Hansen.

»Når et så stort projekt skal løftes fra A til Z, kræver det et stærkt ledelsesmæssigt fokus, som desuden vil komme i spil, når organiseringen af det nye område for ejendomme i den kommende tid skal helt på plads,« udtaler Martin B. Lindgreen.

Jacob Klit-Hansen kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i Lejerbo. Tidligere har han været ejendomschef i Hvidovre og Frederiksberg kommuner.

Jacob Klit-Hansen er uddannet cand.scient.pol og er desuden i gang med en Master of Public Governance. Han bor i København med sin kæreste og tre børn.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden