Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jacob Klit-Hansen ansættes i nyoprettet stilling som ejendomschef i Halsnæs Kommune

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jacob Klit-Hansen er ansat i den nyoprettede stilling som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Stillingen som ejendomschef er nyoprettet som følge af en omstrukturering i Halsnæs Kommune. Den nye chef vil blandt andet blive ansvarlig for drift, vedligehold og anvendelse af kommunens 123 kommunale ejendomme. Ejendomscenteret består af 17 medarbejdere.

Direktør Martin B. Lindgreen, Halsnæs Kommune, siger, at kommunen står over for »spændende bygge- og renoveringsprojekter«, blandt andet byggeriet af en ny skole i Frederiksværk.

Jacob Klit-Hansen.

Jacob Klit-Hansen.

»Når et så stort projekt skal løftes fra A til Z, kræver det et stærkt ledelsesmæssigt fokus, som desuden vil komme i spil, når organiseringen af det nye område for ejendomme i den kommende tid skal helt på plads,« udtaler Martin B. Lindgreen.

Jacob Klit-Hansen kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i Lejerbo. Tidligere har han været ejendomschef i Hvidovre og Frederiksberg kommuner.

Jacob Klit-Hansen er uddannet cand.scient.pol og er desuden i gang med en Master of Public Governance. Han bor i København med sin kæreste og tre børn.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden