Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pelle Juul Carlsen modtog både pris og legat ved dimmission fra Arkitektskolen Aarhus

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fredag dimitterede 41 nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus. I den forbindelse blev der uddelt legater og priser til fire dimittender, skriver Arkitektskolen Aarhus i en pressemeddelelse.

Der blev udddet Vola-legater på 15.000 kroner, og 3xN/3xG-prisen er et rejselegat på 10.000 kroner. Casapoli Residensy-prisen er et ophold og rejselegat på 15.000 kroner. Med Cebra-prisen følger Le Corbusiers samlede værker.

Pelle Juul Carlsen - VOLA og 3XN

Pelle Juul Carlsen - VOLA og 3XN

Pelle Juul Carlsen modtog både pris og legat

Pelle Juul Carlsen modtog både et VOLA-legat og 3XN/3xG-prisen for sit afgangsprojekt 'Alternativ til Fredericias Kanalby', der tager udgangspunkt i den nuværende udvikling af den tidligere industrihavn i byen.

Ifølge legatkomiteen demonstrerer projektet »på fremragende og yderst relevant vis, hvordan byplanlægning, arkitektur og landskapsarkitektur kan forenes. … Projektet udviser indlevelse i byernes mangfoldighed og postindustrielle potentialer – og bidrager med en skarp kritik af nuværende praksis …«

Anahita Koosha - VOLA.

Anahita Koosha - VOLA.

Anahita Koosha fik Vola-legat

Projekt 'Spatial Fairytales: Entering the World of H.C. Andersen' er et museumsprojekt i Odenses historiske bymidte, som ifølge legatkomiteen viser, »hvordan storytelling kan anvendes til at skabe en poetisk tilgang til arkitektur. Legatkomiteen påskønner projektets tydelige indlevelse i arkitekturens væsen og atmosfære samt måden, hvorpå konkrete fortællinger gengives som uforglemmelige rum. Den sammenhæng, der her kendetegner formgivningsprocessen, lige fra tanken om eventyr til selve de rumlige detaljer, skaber et rum som virkelig er troværdigt.«

Hasan Hasanbegovic - Casapoli Residensy

Hasan Hasanbegovic - Casapoli Residensy

Haris Hasanbegovic modtog Casapoli Residensy-prisen

Haris Hasanbegovic modtog Casapoli Residensy-prisen for afgangsprojektet The Wounded City – Urban Regeneration of Post-war Sarajevo. Med prisen følger en måneds studieophold i Casa Poli, som ligger i Coliumo i Chile samt 15.000 kr. til rejsen.

Bedømmelseskomiteen fremhæver hans evne til at forene en omhyggelig brug af metoder med kunstnerisk indlevelse samt hans villighed til at tage chancer og udfordre hævdvundne konventioner.

Toris Kaul Varøystrand - CEBRA.

Toris Kaul Varøystrand - CEBRA.

Torris Kaul Varøystrand fik Cebra-prisen

Torris Kaul Varøystrand fik Cebra-prisen for sit projekt 'The Bulwark – A Marginal Project Within the Neoliberal City'. Det er et projekt i centrum af London, som kombinerer erhverv med offentlige funktioner, og som tager udgangspunkt i byens mangel på arkitekturpolitiske visioner. I stedet styrer økonomiske og merkantile kræfter, er tesen.

Prisen uddeles til et eksperimenterende afgangsprojekt, der afsøger nye og ukendte områder inden for arkitekturen, og Torris Kaul Varøystrands projekt fremhæves for at sætte arkitekturen ind i den politiske og økonomiske sammenhæng, der sætter dagsordenen for arkitektfaget.

Med prisen følger Le Corbusiers samlede værker samt publikationerne CEBRA_files_01+02+03.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden