Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: PR
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Arkitekt Jesper Gottlieb modtager Dreyers Fonds Hæderspris

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jesper Gottlieb, partner og kreativ direktør i Gottlieb Paludan Architects, modtager sammen med advokat Kirsten Reimers-Lund Dreyers Fonds Hæderspris 2019.

Det skriver Dreyers Fond i en pressemeddelelse.

Jesper Gottlieb tildeles prisen »for sin engagerede indsats for at højne det arkitektoniske udtryk af samfundets infrastrukturelle og tekniske anlæg«, fremgår det af meddelelsen.

Med prisen følger 400.000 kroner til hver af de to modtagere.

»Mit credo har altid været, at forenklingens kunst er den største. Vi (Gottlieb Paludan Architects) forsøger at undgå modeluner og søger i stedet det tidløse og afklarede. Jo mere klart vi kan ramme, jo mere universelt og langtidsholdbart bliver resultatet,« udtaler Jesper Gottlieb ifølge Byens Ejendom i forbindelse med tildelingen af prisen.

Jesper Gottlieb er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole og University of California i Berkeley i USA. Gottlieb Paludan Architects beskæftiger omkring 100 medarbejdere inden for arkitektur, landskab og bygherrerådgivning.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden