Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter »forskellige ønsker til fremtiden«: Medstifter Carsten Gjørtz stopper hos GPP Arkitekter

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Forskellige ønsker til fremtiden«.

Sådan er begrundelsen ifølge en pressemeddelelse for, at Carsten Gjørtz stopper hos den aarhusianske tegnestue GPP Arkitekter A/S, som han selv var med til at stifte.

Over for Politiken Byrum ønsker Carsten Gjørtz ikke at uddybe, hvad de »forskellige ønsker« bunder i. Han fortæller, at han stadig overvejer, hvad fremtiden nu skal bringe.

Carsten Gjørtz har tidligere, fra 2010 til 2017, været direktør for tegnestuen. Dengang overtog partner Søren Madsen lederposten, mens Carsten Gjørtz fik ansvar for salgs- og projektudvikling og ekstern kommunikation.

Søren Madsen var direktør et år, indtil Ulla Kjærvang sidste år blev ny direktør. Ifølge pressemeddelelsen står hun fortsat for den daglige ledelse »i tæt samarbejde med de øvrige partner«, der fortsat er Hans-Jørn Borgen Paulsen, Niels Haugaard og Søren Madsen.

GPP's opgaver omfatter institutions- og undervisningsbyggeri, kultur- og idrætsbyggeri, erhvervsbyggeri og boligbyggeri, samt renovering og transformation. Der er godt 30 ansatte.

I seneste offentliggjorte regnskab, for 2017, fik tegnestuen et overskud på 1,8 millioner kroner, en lille stigning i forhold til året forinden. Egenkapitalen er på 9,4 millioner kroner.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden