Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Constructa ansætter Morten Reher-Langberg som ny adm. direktør

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Omkring et halvt års søger efter en ny adm. direktør er nu fuldendt for det rådgivende ingeniør- og arkitektfirma Constructa er nu fuldendt.

Fra 1. april er Morten Reher-Langberg ny direktør, skriver Estate Media.

Han er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som regions- og forretningschef i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras’ Aarhus-afdeling.

Sidste år stoppede Tim Lykke Jensen efter blot et år på posten som direktør for Constructa. Torben Bloch Pedersen, der selv var nyansat økonomidirektør, blev konstitueret adm. direktør, indtil en ny topchef var på plads.

De to stiftere af den 11 år gamle virksomhed, Christian Aagaard Nielsen og Lars Hansen, havde i 2017 overladt styringen af virksomheden til en professionel bestyrelse og ledelse.

Virksomheden, der har cirka 80 ansatte, er ejet ligeligt af Lars Hansen og Christian Aagaard Nielsen.

Tidligere har Morten Reher-Langberg arbejdet hos M.J. Eriksson, KPC Byg, Frederiksbjerg Ejendomme, DP Ventilation og Engsø Gruppen, hvor han var medejer og administrerende direktør i Engsø Vest. Efter Engsø blev opløst, kom han til hos Alectia, som blev lagt sammen med Niras.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden