Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Morten Munkager Knudsen.

Morten Munkager Knudsen.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Morten Munkager Knudsen er ny driftsdirektør hos Core Property Management

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Core Property Management, som gennem fonde ejer ejendomme for mere end 20 milliarder kroner, har fået en ny partner og driftsdirektør, Morten Munkager Knudsen.

Det skriver EjendomsWatch.

Morten Munkager Knudsen har tidligere været ansat i selskabet, men har senest været Savills Investment Managements landechef i Danmark.

Niels Lorentz Nielsen, medejer og adm. direktør for Core Property Management, siger, at ansættelsen er en del af et generationsskift. Sidste år blev Peder Sehested ansat som finansdirektør, og nu skal Morten Munkager Knudsen varetage arbejdet med de fysiske ejendomme.

Core Property har primært boliginvesteringer, men også 15 procent erhvervsejendomme.

Sidste år tegnede Core Property 850 millioner kroner fonden Core Bolig IX og er ved at lande køb af 2,6 milliarder kroner i boligudlejning, primært i Storkøbenhavn. Nu vil selskabet slippe speederen.

»Vi synes, at markedet ser lidt udfordrende ud i forhold til at finde noget, vi har lyst til at købe. Det er fordi, priserne er nået op på et højt niveau,« siger Niels Lorentz Nielsen til EjendomsWatch.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden