Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Østerby Flarup (tv.) og Jimmy Juel Irmark.
Pressefotos: VA Arkitekter

Chris Østerby Flarup (tv.) og Jimmy Juel Irmark.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bygningskonstruktør og byggeøkonom stifter rådgivende arkitektvirksomhed

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bygningskonstruktør Chris Østerby Flarup og byggeøkonom Jimmy Juel Irmark har stiftet den rådgivende arkitektvirksomhed VA Arkitekter.

Det skriver VA Arkitekter i en pressemeddelelse.

Ifølge virksomhedens hjemmeside tilbyder den ydelser i forbindelse med nybygning, ombygning, renovering og konvertering, og virksomhedens kernesegmenter er boliger, almene boliger, erhverv og kultur.

»Det er vores mål at skabe større visuel værdi gennem vores rådgivning til gavn for alle samarbejdspartnere og i særdeleshed for bygherrer og brugere, som skal træffe de valg, der bedst opfylder deres behov og ønsker til det færdige byggeri,« udtaler Chris Flarup i meddelelsen.

Jimmy Irmark er partner og adm. direktør i virksomheden, mens Chris Flarup er partner. De to har fulgt hinanden siden 2012, hvor de begge var ansat i Mangor & Nagel. I 2016 skiftede de begge til Kullegaard, og i maj 2018 stiftede de VA Arkitekter Aps, som officielt har været i gang siden 1. september.

Jimmy Irmark har taget en række projekter med fra Kullegaard, som VA Arkitekter nu samarbejder med Kullegaard om, »da alle er enige om, at de fortsat varetages bedst i Jimmys portefølje med hans ressourcer
som selvstændig sammen med Chris«, skriver VA Arkitekters kommunikationsansvarlige i en email til Politiken Byrum.

VA Arkitekter, der har til huse i Valby i København, er i gang med flere projekter, herunder 166 familieboliger i Allerød Kommune fordelt på tre rækkehusbebyggelser.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden