Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Flemming Strøm er fratrådt stillingen som viceadm. direktør i KAB.
Pressefoto: KAB

Flemming Strøm er fratrådt stillingen som viceadm. direktør i KAB.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Direktør er færdig i KAB efter Radius-sag

Boligselskabet KAB's viceadm. direktør, Flemming Strøm, er fratrådt sin stilling »efter gensidig aftale«. Bestyrelsen har i samme ombæring nedsat en taskforce, som skal foreslå nye retningslinjer ved tillidsposter.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bestyrelsen i det almene boligselskab KAB har bedt viceadm. direktør Flemming Strøm om at fratræde sin stilling.

Det oplyser KAB i en pressemeddelelse.

Fratrædelsen sker, efter det tidligere på måneden kom frem, at Flemming Strøm havde brugt numre fra KAB's fælles elmålere til at stemme på sig selv til elselskabet Radius' bestyrelse.

»KAB’s bestyrelse har nu haft lejlighed til at drøfte det samlede forløb omkring valget til Radius. På den baggrund har bestyrelsen indgået aftale med Flemming Strøm om, at han fratræder som viceadministrerende direktør. Vi har samtidig aftalt, at Flemming Strøm trækker sig fra formandsposten i Bolind A/S og som repræsentant i Forenet Kredit,« udtaler John Olsen, formand for KAB’s bestyrelse, i meddelelsen.

Flemming Strøm blev valgt ind i Radius bestyrelse 7. marts og trak sig igen 12. marts efter anklagerne om stemmemisbrug.

Nye retningslinjer på vej

Som følge af sagen har KAB's bestyrelse nedsat en task force, som skal »gennemgå de enkelte tillidsposter og opstille nogle meget klare retningslinjer for, hvem der kan vælges til hvad – og af hvem«, udtaler John Olsen.

Arbejdsgruppen skal aflevere sine anbefalinger på KAB's repræsentantskabsmøde i maj, som endeligt vil tage stilling til anbefalingerne, fremgår det af meddelelsen.

Det fremgår ikke, om KAB vil konstituere en viceadm. direktør, mens man leder efter en ny.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden