Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jesper Møller Petersen.

Jesper Møller Petersen.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bestyrelse har bedt Næstveds havnedirektør fratræde sin stilling

Bestyrelsesformand afviser ikke, at det faktum, at man vil flytte erhvervshavnen og udvikle ny bydel i den nuværende, er medvirkende årsag til fratrædelsesaftalen.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næstved Havns bestyrelsen har bedt havnedirektør Jesper Møller Petersen fratræde sin stilling, hvilket de to parter har indgået en aftale om.

Det skriver Sjællandske.

Jesper Møller Petersen har været havnedirektør i 15 år og haft flere konflikter med havnebestyrelsen.

Sjællandske har spurgt formand for havnens bestyrelse og byrådsmedlem Kristian Skov-Andersen (V), om det har været en medvirkende årsag, at man har besluttet at flytte erhvervshavnen til Ydernæs og udvikle en helt ny bydel med boliger og erhverv i den nuværende havn.

»Det er en overordnet vurdering, men jeg vil ikke sige, at det ikke spiller nogen rolle. Havnedirektøren har ikke spændt ben for projektet, men efter 15 år på posten kan det være svært at se, hvordan man kan få havnen op på næste trappetrin. Man kommer til at sidde lidt fast, og vi vil gerne have friske øjne på tingene. Kommunen holder havnen i kortere snor end nogensinde før, og det gør det sværere at være havnedirektør, så projektet har stillet nogle ting på spidsen,« svarer Kristian Skov-Andersen til Sjællandske.

Michael Baltzer er ny konstitueret havnedirektør.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden