Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Kenneth Olsson vender tilbage til ATP Ejendomme som investeringsdirektør

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kenneth Olsson, der i et halvt år har været ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension, vender nu tilbage til sin tidligere arbejdsplads ATP Ejendomme til en nyoprettet stilling som investeringsdirektør.

Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Den 54-årige Kenneth Olsson har før det lille afbræk til Industriens Pension arbejdet i ATP Ejendomme i en mangeårig periode.

»Kenneth Olsson har arbejdet med ejendomsmarkedet i mere end 20 år og kender samtidig vores rolle og investeringstankegang, og derfor er Kenneth en betydelig forstærkning af vores hold. Samtidig er Kenneth en udpræget holdspiller med ledelsesmæssige værdier, som flugter fuldstændigt med ATP Ejendommes. I vores nye ledelsesteam kommer Kenneth derfor til at spille en nøglerolle,« siger Martin Vang Hansen, administrerende direktør i ATP Ejendomme i meddelelsen.

Kenneth Olsson skal i den nye stilling udvikle investeringsstrategien sammen med Martin Vang Hansen og direktør for Property Management, Christian Hartmann.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden