Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Midtiby bliver direktør for Danmarks Naturfredningsforening

Tidligere partisekretær for Socialdemokratiet og nuværende direktør for Danske Handicaporganisationer skal være direktør for Danmarks Naturfredningsforening.

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lars Midtiby skifter stillingen som direktør for Danske Handicaporganisationer ud med posten som direktør i Danmarks Naturfredningsforening.

Og selv om det er med »et stik i hjertet«, at han forlader handikaporganisationen, glæder han sig til den nye opgave.

»Vi skal sikre, at den grønne omstilling kommer på skinner. Det er en kæmpe udfordring at nå at gøre det i tide, så vi kan passe på vores natur og passe på klimaet og miljøet. Og det er vores vigtigste opgave,« siger Lars Midtiby.

»Vi har haft et fantastisk grønt folketingsvalg, men ord gør det ikke alene. Og der har Danmarks Naturfredningsforening en vigtig opgave i at sikre, at politikken mellem valgene også er grøn.«

41-årige Midtiby har tidligere været partisekretær i Socialdemokratiet i flere år. Han har været i Danske Handicaporganisationer siden 2016 og tiltræder den nye stilling hos Danmarks Naturfredningsforening 1. september.

Ifølge Midtiby kan han i sin nye stilling drage fordel af, at han både har erfaring fra et politisk miljø og fra en anden organisation.

I Danmarks Naturfredningsforening skal han arbejde sammen med foreningens præsident, Maria Reumert Gjerding, som siden april sidste år har stået i spidsen for foreningens politiske arbejde. Fra juni 2015 til april 2018 var hun medlem af Folketinget for Enhedslisten.

Lars Midtiby bliver som direktør den øverste administrative leder.

»Jeg tror, at vi kommer til at være et stærkt makkerpar. Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget til samarbejdet,« siger Lars Midtiby.

Danmarks Naturfredningsforenings kommende direktør var partisekretær i Socialdemokratiet fra 2007 til 2016.

Ritzau

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden