0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Oluf Jørgensen
PR-foto: Oluf Jørgensen
Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Oluf Jørgensen udpeger første eksterne bestyrelsesformand

Navne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det rådgivende ingeniørfirma Oluf Jørgensen A/S, der er næsten 75 år gammel, har udpeget Helle Sofie Kaspersen som ny bestyrelsesformand. Hun er den første eksterne i bestyrelsen, hvilket skal sætte retning mod balanceret vækst,skriverOluf Jørgensen i en pressemeddelelse.

I dag beskæftiger ingeniørvirksomheden mere end 250 medarbejdere på seks kontorer fordelt over hele Danmark.

Det seneste årti har væksten været særligt markant, senest med opkøb af konkurrenten SlothMøller A/S i Sønderborg i 2019.

I lyset af ekspansionen har ledelsen skønnet, at der måtte eksterne kræfter til i bestyrelsen:

»Når ledergruppen og bestyrelsen består af de samme mennesker, går drøftelserne nemt ud i ét. Vi besluttede derfor at rekruttere en ny formand udefra, som kunne sætte den rigtige dagsorden for bestyrelsen, så den holder fokus på den overordnede strategiske retning for virksomheden,« udtaler partner og administrerende direktør Brian Th. Andreasen i meddelelsen.

»Vi vidste, hvem det skulle være. Helle Sofie Kaspersen er en erfaren og virkelig dygtig rådgiver inden for strategi- og organisationsudvikling, og vi kendte hinanden indgående fra flere års samarbejde om de succesfulde vækststrategier, vi har udviklet og implementeret de senere år.«

Selv siger Helle Sofie Kaspersen:

»En af grundene til, at jeg sagde ja til at indtage formandsposten, var, at virksomheden har virkelig dygtige medarbejdere, og dem skal vi videreudvikle. Blandt andet skal vi udbygge vores position inden for brand og bæredygtigt byggeri via uddannelse af endnu flere medarbejdere inden for DGNB-systemet.«

Ud over den nye formand består bestyrelsen i Oluf Jørgensen A/S af næstformand Thomas Hansen samt bestyrelsesmedlemmerne Carsten Schrøder, Carsten Sørensen og Frank Yding-Sørensen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Forsiden