Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Visualisering: Juul Frost Arkitekter
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Odense Kommune godkender milliardprojekt ved Syddansk Universitet

Første spadestik til bydelsprojektet tages til august.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Odense Kommune har netop sagt ja til et udviklingsprojekt i milliardklassen i området ved Syddansk Universitet og det nye supersygehus, Nyt OUH.

Det skriver Licitationen.

I Munkebjerg Park, som området hedder, opførte Barfoed Group tilbage i 2010 de første 188 lejeboliger, og nu skal området udvikles yderligere. Går alt efter planen, vil Munkebjerg Park om fire-fem år være vokset med yderligere 50.000 kvadratmeter boliger og 15.000 kvadratmeter til kontorer, fitness, detailhandel, hotel og institutioner.

Barfoed Group regner med, at første spadestik bliver taget til august.

I første omgang opfører Barfoed Group efter sommerferien i alt cirka 20.000 kvadratmeter bolig- og erhvervslejemål til egen portefølje til en værdi af 475-500 millioner kroner.

»Vi har valgt en anden retning i forhold til de mange andre byggerier, som i disse år opføres i Odense Kommune, hvor man mange steder bygger ekstremt tæt,« siger Frederik Barfoed fra Barfoed Group i en pressemeddelelse.

Der vil i området også blive anlagt en sø og en række andre rekreative muligheder.

Tegnes af Juul & Frost

Både boliger og erhverv tegnes af arkitektfirmaet Juul & Frost, som Barfoed Group gennem mange år har haft samarbejde med. Juul & Frost var også arkitekten bag de 188 lejeboliger, som Barfoed Group opførte langs Niels Bohrs Allé for otte år siden.

Etapen, som igangsættes til august, omfatter 145 boliger i størrelser fra 60 til 160 kvadratmeter med hovedvægt på boliger mellem 80 og 110 kvadratmeter. Desuden opføres 6.500 kvadratmeter til kontorer og en dagligvareforretning på hjørnet mellem Niels Bohrs Alle og Munkebjergvej.

Foto: Visualisering: Juul Frost Arkitekter

Navnene på de kommende lejere af erhvervslejemålene forventes offentliggjort henover sommeren.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden