Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
SLA
Visualisering: SLA
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Festuge-installation: Nu åbner SLA's midlertidige bypark i Aarhus Ø

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

31. august åbner SLA's midlertidige grønne byrum i den tætbebyggede nye bydel Aarhus Ø. Det sker i forbindelse med Aarhus Festuge.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Det midlertidige byrum - kaldet Skovbadet Ø - vil bestå af 600 træer, som efterfølgende skal bruges i en bypark i Gellerup i Aarhus V.

Beplantningen er et led i et treårigt samarbejde mellem tegnestuen og festugen. Det startede sidste år med den fredelige oase Vesterbrofaldet på det trafikale knudepunkt Vesterbro Torv. Næste år laves et projekt i Gellerup.

Stig L. Andersson, designdirektør hos SLA, mener, at grønne elementer er vigtige, for at mennesker har det godt i byen.

»Det, vi kigger på i det her tre-årige samarbejde, er forskellige måder at løse de problemer, som opstår i de byggede miljøer. Jo mere man bygger på konventionelle områder med belagte overflader, jo længere væk kommer folk fra det grønne, og naturen er helt essentiel for vores livskvalitet samt vores mentale og fysiske sundhed,« siger Stig L. Andersson ifølge Aarhus Stiftstidende.

Skovbadet Ø kan opleves fra fredag 31. august til søndag 9. september i midterrabatten på Bernhard Jensens Boulevard, hvor der senere skal bygges næste letbaneetape.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden