Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bredt flertal i Folketinget tilslutter sig Lynetteholmen

Alle partier med undtagelse af Enhedslisten og Alternativet har tilsluttet sig principaftalen om den nye københavnske halvø Lynetteholmen. Partierne godkender også alternative placeringer til det aflyste byggeri på Amager Fælled.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et bredt flertal i Folketinget har torsdag tilsluttet sig principaftalen mellem regeringen og Københavns Kommune om etablering af halvøen Lynetteholmen i Københavns Havn.

»Det er et vigtigt skridt i retning mod, at det visionære projekt med anlæg af Lynetteholmen og etableringen af den nødvendige infrastruktur hertil bliver en realitet,« udtaler transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) i en pressemeddelelse.

Partierne bag aftalen, som inkluderer alle Folketingets partier med undtagelse af Enhedslisten og Alternativet, er desuden enige om at erstatte byggeriet på Amager Fælled, som blev aflyst under kommunalvalgkampen sidste efterår, med byggeri på alternative felter udpeget af Københavns Borgerrepræsentation i forbindelse med budgetaftalen for 2019. Det er en vigtig del af finansieringen af Lynetteholmen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden