Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Frank Jensen om modstandere af nybyggeri: »Venstrefløjens svar på Donald Trumps mur mod Mexico«

Overborgmester Frank Jensen (S) skriver i et debatindlæg, at et stop for nybyggeri ikke vil bevare status quo, men presse priserne op.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når politikere går imod nybyggeri i København er de at sammenligne med den amerikanske Donald Trumps ønske om at bygge en mur som værn mod mexicanske indvandrere.

Sådan lyder det fra overborgmester Frank Jensen (S), Københavns Kommune, i et debatindlæg hos Altinget med overskriften »Lynetteholmen er et forsvar for det København, vi kender«.

Et stop for nybyggeri vil nemlig ikke bevare status quo, skriver Frank Jensen, men presse priserne op og gøre boligejere rigere.

»Til gengæld vil det effektivt sikre, at folk med beskedne og/eller gennemsnitlige indkomster effektivt formenes adgang til København, og at byen gradvist vil blive et rent rigmandsforetagende. Vi vil altså få en by, hvor skolelærere og buschauffører ikke har en chance for at finde en bolig. Det er venstrefløjens svar på Donald Trumps mur mod Mexico. For mig et skrækscenarie og udtryk for en vanvittig eksklusivitet. Eller egoisme kunne man også kalde det,« skriver Frank Jensen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden