Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Shoppingcentret Slotsarkaderne i Hillerød udvider

Shoppingcentret vokser med 3.000 kvadratmeter i form af en ny H&M-butik og 13 ekstra ungdomsboliger i byen, som regeringen vil udpege som aflastningsområde for store butikker.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Torsdag bliver shoppingcentret Slotsarkaderne i det centrale Hillerød 3.000 kvadratmeter større. Udvidelsen giver plads til en ekstra H&M-butik og 13 nye ungdomsboliger.

Det skriver centrets administrator, Deas, i en pressemeddelelse.

»Med et årligt kundetal på cirka 5,6 millioner er Slotsarkaderne en vigtig shoppingdestination. Vi kan med H&M som styrket og endnu større ankerlejer tiltrække flere kunder fra hele Nordsjælland og styrke Slotsarkadernes position,« udtaler ejendomschef Eva Handest på vegne af ejeren, Danske Shoppingcentre, i meddelelsen.

Skader storcentre bymidten?

Udvidelsen sker i en tid med en del debat om storcentres betydning for byers og nabobyers bymidter. I Odense vil det planlagte storcenter Viva øge butiksdøden, viser en rapport, og i Næstved vil en planlagt udvidelse af Næstved Storcenter skade regionens mindre byer, lyder kritikken - borgmesteren kalder udvidelsen nødvendig for ikke at tabe konkurrencen til andre byer.

Samtidig foreslår regeringen at udpege fire nye »aflastningsområder«, som skal give plads til store butikker, der ikke kan ligge i bymidterne. Hillerød er udpeget som et af aflastningsområderne.

Beboere er oplagt målgruppe

Beboerne i de 13 nye ungdomsboliger i Slotsarkaderne er »en oplagt målgruppe« for centret, udtaler Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i Deas.

Danske Shoppingcentre, der er ejet af Danica og ATP, ejer 17 centre i Danmark fordelt på i alt 435.000 kvadratmeter og 1.130 lejemål.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden