Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Borgerrepræsentationen har godkendt principaftale: Lynetteholmen er et skridt nærmere realisering

Kun Enhedslisten stemte imod.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et flertal bestående af otte partier godkendte torsdag principaftalen mellem Københavns Kommune og staten om Lynetteholmen.

Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

Idet både Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune og et flertal af partier i Folketinget nu har sagt ja til aftalen, er realiseringen af den nye bydel i Øresund rykket et lille skridt nærmere.

»Jeg er glad for, at så bredt et flertal i Borgerrepræsentationen står sammen om at sikre Københavns fremtid,« siger overborgmester Frank Jensen (S) i pressemeddelelsen.

Visionen for Lynetteholmen blev præsenteret i begyndelsen af oktober af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), overborgmester Frank Jensen (S), transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) og erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

De partier i Borgerrepræsentati0nen, som godkendte principaftalen torsdag, er Socialdemokratiet, Alternativet, Radikale, SF, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance. Kun Enhedslisten stemte imod.

De tekniske forundersøgelser for projektet kan nu gå i gang.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden