Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De sidste streger på Lynetteholmen blev sat på få måneder

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Københavns Kommunes og regeringens boligprojekt Lynetteholmen blev for alvor konkret de sidste måneder frem mod offentliggørelsen i oktober.

Det viser en aktindsigt ifølge Berlingske.

Projektet startede for to år siden, i 2016, hos By & Havn, som ledte efter områder, hvor de kunne komme af med overskudsjord fra metrobyggeriet, og i 2017 lavede selskabet de første skitser. Projektet lå så stille indtil juli, hvor Transport-, Bygnings- og Boligministeriet igen gik i gang med projektet.

Ifølge Berlingske blev det meste af projektet konkretiseret fra september til 5. oktober, hvor projektet blev offentliggjort.

Politiken Byrum berettede sidste uge, at flere arkitekter er utilfredse over, at rådgivere ikke involveres i arbejdet med at finde Lynetteholmens placering og afgræsning.

By & Havn mener, at der er så mange »bindinger i forhold til klimasikring, hydraulik, geoteknik og etablering af havnetunnel, at en konkurrence, hvor deltagerne typisk prøver at udfordre forudsætningerne, nok ikke er den rette proces«.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden