Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kolding planlægger udvikling af 900 kommunale grunde

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Over de næste fem år planlægger Kolding Kommune at udstykke 900 kommunale byggegrunde til salg.

Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse ifølge EjendomsWatch.

Kommunen oplever befolkningstilvækst øget efterspørgsel på byggegrunde, skriver kommunen.

»Det må ikke være kommunen eller myndighedsbehandlingen, der stopper den øgede vækst, så vi har igangsat et større arbejde med at få kortlagt bosætningsområder i hele kommunen. Vi skal kunne sikre et varieret boligudbud målt på både geografi, prisniveau og antal, så vi supplerer de private aktører,« siger Jørn Pedersen (V), borgmester i Kolding, i pressemeddelelsen.

Kolding Kommune kalder byggemodningerne en »bekostelig affære«, men oplyser ikke prisen. En del af udgiften skal dækkes af kommunens salgsbudget.

De første grunde, der ligger i Sdr. Bjert, Christiansfeld og Ødis, bliver klar til salg i 2019. De næste grunde ligger i Vamdrup, Vonsild og Vester Nebel samt i forlængelse af en udstykning ved Eltangvej. Sidstnævnte skal give plads til cirka 100 boliger.

»Byggemulighederne skal være til stede i hele Kolding Kommune, og med den nye plan for udstykninger, vil en række mindre samfund blive udvidet betragteligt. Derfor indgår der i de kommende planer selvfølgelig også et fokus på behov for infrastruktur, dagligvarehandel samt adgang til skole og institutioner,« siger borgmesteren.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden