Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kullegaard samarbejder med Realdania om at forebygge ensomhed ved almene renoveringer

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hos boligselskabet FOB Kalundborg skal en større renovering i tre afdelinger nu også reducere ensomheden i bebyggelserne.

Arkitektvirksomheden Kullegaard har i fællesskab med FOB Kalundborg indgået en samarbejdsaftale med Realdania, Landsbyggefonden og BL om udviklingsprojektet Sociale Renoveringer. Det skriver Kullegaard i en pressemeddelelse.

Målet er at finde ud af, hvordan renoveringer af boligområder kan styrke fællesskabet, blandt andet ved at skabe nye, spontane mødesteder.

Kullegaard arbejder med forskellige idéer til udviklingsprojektet, der blandt andet omfatter boligernes indgangspartier og vaskekældre.

Projektet kører sideløbende med den gennemgribende renovering, tre af FOB Kalundborgs afdelinger gennemgår lige nu. De får blandt andet en større variation i boligtyper, bedre tilgængelighed og mere energirigtige boliger. Derudover opføres et fælleshus med en tilhørende aktivitetsplads. Udearealerne renoveres også.

De konkrete, sociale elementer udvikles i samarbejde med projektets interessenter og tager udgangspunkt i et inspirationskatalog, der er udarbejdet for Realdania, BL og Landsbyggefonden.

Også i Vojens, Rødovre og Aarhus igangsættes udviklingsprojekter under Projekt Sociale Renoveringer.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden