Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Kommunen skrider ikke ind over for slumbyggeri

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De frustrerede naboer til en nedlagt bowlinghal i Helsingør, der hærges af grafitti og flyder med inventar og glasskår, ser ud til at må finde sig i situationen.

Man kan nemlig ikke udstede et påbud til ejeren af de forfaldne bygninger på Rønnebær Alle, skriver Helsingør Dagblad.

»Vi kommer ikke til at politianmelde ejeren. Vurderingen er, at bygningens stand ikke udgør en sikkerhedsmæssig risiko for omgivelserne, og derfor har vi som kommune ikke mulighed for at udstede et påbud om nedrivning. Men vi har opfordret ejeren til at gøre noget ved sikkerheden,« siger Søren Aarup, leder af byggesagsområdet i Kommunens Center for By, Land og Vand til Helsingør Dagblad.

Kommunen har afholdt flere møder med repræsentanter for ejeren af den nedlagte bowlinghal, men så længe der ikke opstår fare for omgivelserne, kan man ikke gribe ind, oplyser områdelederen.

Han oplyser også, at kommunen er i gang med en udviklingsplan for industriområdet, som der er planer om skal omdannes til en ny bydel med campus og boligbyggeri.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden