Olav de Linde modtager Erhverv Aarhus Prisen

Nyheder

Erhverv Aarhus Prisen, der hvert år uddeles til en person eller virksomhed, der »har ydet en særlig indsats for erhvervslivet i og omkring Aarhus«, tilfalder i år Ejendomsselskabet Olav de Linde og grundlægger og adm. direktør Olav de Linde.

Erhvervsorganisationen Erhverv Aarhus overrakte ved et arrangement i kulturhuset Hermans i Tivoli Friheden prisen til ejendomsinvesteringsselskabet »som en anerkendelse af virksomhedens udvikling til et af landets førende private ejendomsselskaber og for selskabets store bidrag til byens udvikling og bygningsmæssige udtryk«, fremgår det af en pressemeddelelse.

»Med stor respekt for bygningers historie, omgivelser og kultur moderniserer og opfører Olav de Linde bolig- og erhvervsmiljøer, der skaber gode rammer for mennesker og udvikling. Det særlige fokus på at bevare historikken og genbruge materialer ligger dybt forankret i virksomheden,« begrunder Erhverv Aarhus yderligere uddelingen.

Olav de Linde råder over en ejendomsportefølje på 500.000 kvadratmeter i Aarhus, København og Odense.

»Ejendomsporteføljen viser tydeligt, at Olav de Linde gerne kaster sig ud i skæve og rå projekter, hvor bygninger eller mennesker får en ny chance for at folde sit potentiale ud,« skriver Erhverv Aarhus.

Aarhus' borgmester, Jacob Bundsgaard (S), kalder det »enormt velfortjent«, at prisen går til grundlægger Olav de Linde.

»Du har om nogen været med til at sætte præg på Aarhus,« sagde han ifølge pressemeddelelsen ved prisoverrækkelsen.

Det er 16. gang, at Erhverv Aarhus Prisen uddeles.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden