Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kollegium i Aarhus skal huse hjemløse

Rådmand bakker op om ideen.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et kollegium for hjemløse kan blive en realitet i Aarhus, hvis den århusianske investor Claus Hommelhoff kommer igennem med sine planer.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Hommelhoff vil bygge et kollegium med plads til 300 lejligheder i Aarhus Nord. 15-20 procent af beboerne skal være hjemløse og bo på stedet til reduceret husleje. Andre lejere på kollegiet skal også have nedslag i huslejen men til gengæld fungere som mentorer for de hjemløse. Resten af lejlighederne skal lejes ud på markedsvilkår.

Claus Hommelhoff har en grund på hjørnet af Paludan-Müllers Vej og Katrinebjergvej, han tænker skal bruges til det nye kollegium.

Socialrådmand Kristian Würtz (S) bakker op om ideen, eftersom byrådet snart skal tage stilling til en stor hjemløseplan.

»Vi har et stort problem med hjemløse unge i Aarhus, og vi har et problem med boliger til unge, som er uden for uddannelse og job. Så jeg hilser det meget velkomment, hvis også private aktører nu melder sig på banen med initiativer, som kan hjælpe til med at løse problemet,« siger rådmanden til Århus Stifttidende.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden