Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Bloxhub indstifter ny arkitekturpris om FN's verdensmål 11

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bloxhub er gået sammen med Interactive Spaces Urban Studio ved Alexandra Instituttet og Ars Electronica fra Østrig om at indstifte en ny arkitekturpris, Prix Bloxhub Interactive.

Det skriver Dagens Byggeri.

Prisen tager udgangspunkt i FN's verdensmål 11 om »bæredygtige byer og lokalsamfund« og skal hjælpe med at indsamle og opbygge ny viden om, hvordan digitale teknologier kan være med til at udvikle byerne med nye løsninger.

»Hvis vi gerne vil skabe gode, bæredygtige byer, som imødekommer de udfordringer, byerne har globalt, så er det helt afgørende, at vi bliver bedre til at arbejde tværfagligt og integrere digital teknologi i udviklingen af vores byrum. Det vil vi gerne sætte fokus på med konkurrencen her,« siger Torben Klitgaard, der er direktør i Bloxhub og en af parterne bag Prix Bloxhub Interactive, ifølge Dagens Byggeri.

Prix Bloxhub Interactive er støttet af Realdania og uddeles i Blox i København 21.-22. maj. Der kan indstilles kandidater til prisen frem til 15. februar her.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden