Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Landdistriktspuljen åbner for ansøgninger

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har åbnet for årets første ansøgningsrunde til Landdistriktspuljen, som indeholder i alt 11,5 millioner kroner.

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Seks millioner kroner af den samlede pulje i første runde er øremærket forsøgsprojekter, der kan fremme beskæftigelse, erhvervsudvikling, service, levevilkår, bosætning eller lokale kultur- og fritidsaktiviteter i landdistrikterne under temaet 'Faciliteter og aktiviteter, der samler landsbysamfundene'.

Temaet lægger sig op ad en »central anbefaling« fra 'Udvalget for levedygtige landsbyer' (der kom med sine anbefalinger i april), skriver ministeriet.

»Det har været en vigtig prioritet for regeringen at følge op på Udvalget for levedygtige landsbyers anbefalinger fra 2018. Det kan vi for eksempel gøre ved at bruge Landdistriktspuljens muligheder for at aktivere og støtte lokale aktører med gode ideer til at styrke og samle landsbyerne,« udtaler erhvervsministeren i pressemeddelelsen.

Der er afsat tre millioner kroner til forsknings- og informationsprojekter og 2,5 millioner kroner til projekter, der »sikrer og forbedrer« levevilkårene i landets 27 små øsamfund.

Ansøgninger skal være Erhvervsstyrelsen i hænde 14. marts klokken 12. Anden ansøgningsrunde åbner til sommer med ansøgningsfrist til efteråret.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Forsiden