Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Blackstone-sag: Socialdemokratiet vil stoppe salg af Frederiksberg Kommunes 800 boliger

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For to år siden, i 2017, besluttede politikerne i Frederiksberg Kommune at undersøge markedet for et eventuelt salg af kommunens 800 boliger. Nu trækker Socialdemokratiet deres opbakning til aftalen.

Det skriver TV 2 Lorry.

Socialdemokratiet i kommunen frygter, at Blackstone-sagen gentager sig, hvor en kapitalfond vil købe 400 boliger af Frederiksberg Boligfond, og hvor istandsættelser kan give store lejestigninger.

»Det, der ligger i salgsplanerne, er, at man overvejer alle muligheder. Altså også at sælge til eksempelvis en kapitalfond. Det synes jeg, vi skal stoppe, og vi skal stoppe det nu,« siger  2. viceborgmester Michael Vindfeldt (S) ifølge TV 2 Lorry.

Formand for Bolig- og Ejendomsudvalget Nikolaj Bøgh (K) holder fast i at ville sælge:

»Jeg har det synspunkt, at kommunen ikke nødvendigvis er den bedste til at eje de ejendomme. Vi kan også se, at vedligeholdelsesstandarden på nogle af ejendommene ikke har været god nok. Hvis vi kan finde andre, som er mere professionelle, så kan det være en fordel både for kommunen og beboerne,« siger han til TV 2 Lorry.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden