Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Bygningsstyrelsen
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Første spadestik blev taget til Aarhus' nye arkitektskole

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mandag blev første spadestik taget til den nye Arkitektskolen Aarhus af blandt andre transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA).

Den nye arkitektskole kommer til at hedde New Aarch og bliver på 12.500 kvadratmeter. Skolen forventes klar til brug i 2021.

En ny tegnestue Vargo Nielsen Palle og tegnestuen Adept står bag vinderprojektet sammen med det tværfaglige team; Rolvung & Brøndsted Arkitekter, Tri-Consult og Steensen Varming. A. Enggaard er totalentreprenør på opgaven.

Der blev gravet med 100 spader på dagen for at markere, at projektet involverer mange forskellige parter, skriver Bygningsstyrelsen, der er bygherre, i en pressemeddelelse.

Udover at byggeriet på arkitektskolen blev sat i gang, var dagen også en milepæl for projektmodellen 'new partnering', som Bygningsstyrelsen har udviklet med inspiration fra den finske bygningsstyrelse.

Én af ideerne bag new partnering er tidlig inddragelse af alle parters viden og kompetencer.

Bygningsstyrelsen bruger også new parntering ved hovedentreprisen på byggeriet af AAU Science & Innovation Hub på Aalborg Universitet.

Budgettet for byggeriet er på 277 millioner kroner.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden