Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningRanders Kommune og Realdania indbyder nu tværfaglige teams til en parallelkonkurrence om en udviklingsplan for byudviklingsprojektet Byen til Vandet.
Det skriver Realdania i en pressmeddelelse.
Projektet bliver det største byudviklingsprojekt i Randers' historie.
»I løbet af det næste år skal vi i Randers skabe en ambitiøs, gennemarbejdet og realiserbar udviklingsplan for Byen til Vandet. Udviklingsplanen får stor betydning for byen i de kommende mange år, og derfor har jeg også enormt høje forventninger til den. For mig er det afgørende, at udviklingsplanen formår at bringe alle fagligheder i spil. Den skal forene byudvikling, klimatilpasning, infrastruktur og adgang til naturen i en samlet løsning,« siger Torben Hansen (S), borgmester i Randers Kommune og formand for dommerkomitéen.
Byen til Vandet er Randers byråds ambition om at udvikle en ny bydel på de nuværende havnearealer mellem midtbyen, Gudenåen og Randers Fjord. Meningen er, at projektet skal gavne både bosætning, erhverv og turisme.
Samtidig skal projektet beskytte Randers mod stormfloder og stigende havvand.
Projekt Byen til Vandet bliver realiseret, fordi Randers Havn flytter til arealer sydøst for den nuværende havn. Havnen kommer i etaper til at efterlade store arealer, der sammen med andre ubebyggede arealer kan bruges til byudvikling.
Fristen for at søge er 5. marts - læs mere her.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Skriv kommentar