Situationsplan: Vilhelm Lauritzen/Cobe
Nyheder

Jönsson Entreprise skal gennemføre første etape af Kronløbs-øen i Nordhavn i København

Nyheder

Jönsson Entreprise har nu vundet den første del af Kronløbsøen i Nordhavn.

Det skriver By & Havn i en presssemeddelelse.

Projekter omfatter et byggefelt på Fortkaj med cirka 7.900 etagemeter boligbebyggelse og adgangsramper til et parkeringsanlæg. Aftalen betyder, at projektering igangsættes, så lejlighederne kan sættes til salg som projektsalg i foråret 2019, mens selve byggeriet vil opstarte i 2. halvår 2019 med indflytning i april 2021.

Ejendommen kommer til at rumme 81 lejligheder, der alle bæredygtighedscertificeres efter DGNB-certificeringen i kategorien Guld.

PensionDanmark, Nordkranen og By & Havn har i fællesskab de seneste år arbejdet den nye ø, Kronløbsøen, med et parkeringsanlæg og boliger.

Situationsplan: Vilhelm Lauritzen/Cobe

Projektet er udviklet i forlængelse af en arkitektkonkurrence, som blev vundet af et arkitektteam bestående af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe.

Den del af projektet som består af den nye ø med parkeringsanlæg og boliger forventes igangsat ultimo 2019 med en byggeperiode på 2,5-3 år.

Projektselskabet Kronløbsøen Projekt P/S ejes af By & Havn (50 procent), PensionDanmark (40 procent) og Nordkranen Ejendomsudviklingsselskab (10 procent)

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden