Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Situationsplan: Vilhelm Lauritzen/Cobe
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jönsson Entreprise skal gennemføre første etape af Kronløbs-øen i Nordhavn i København

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jönsson Entreprise har nu vundet den første del af Kronløbsøen i Nordhavn.

Det skriver By & Havn i en presssemeddelelse.

Projekter omfatter et byggefelt på Fortkaj med cirka 7.900 etagemeter boligbebyggelse og adgangsramper til et parkeringsanlæg. Aftalen betyder, at projektering igangsættes, så lejlighederne kan sættes til salg som projektsalg i foråret 2019, mens selve byggeriet vil opstarte i 2. halvår 2019 med indflytning i april 2021.

Ejendommen kommer til at rumme 81 lejligheder, der alle bæredygtighedscertificeres efter DGNB-certificeringen i kategorien Guld.

PensionDanmark, Nordkranen og By & Havn har i fællesskab de seneste år arbejdet den nye ø, Kronløbsøen, med et parkeringsanlæg og boliger.

Situationsplan: Vilhelm Lauritzen/Cobe

Projektet er udviklet i forlængelse af en arkitektkonkurrence, som blev vundet af et arkitektteam bestående af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe.

Den del af projektet som består af den nye ø med parkeringsanlæg og boliger forventes igangsat ultimo 2019 med en byggeperiode på 2,5-3 år.

Projektselskabet Kronløbsøen Projekt P/S ejes af By & Havn (50 procent), PensionDanmark (40 procent) og Nordkranen Ejendomsudviklingsselskab (10 procent)

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden