Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Olav de Linde forærede byggematerialer væk

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ejendomsselskabet Olav de Linde, der står for at skulle rive den tidligere produktionsskole på Katrinebjergvej i Aarhus ned, forærede lørdag byggematerialer væk til aarhusianerne. I løbet af 3 timer nåede over 100 mennesker at komme forbi og hente materialer, skriver TV2 Østjylland.

»Jeg kunne godt tænke mig, at genbrugstanken inden for byggematerialer bliver mere udbredt. Man kan godt finde ud af at bruge en gammel skammel, bord eller vitrineskab igen, men med byggematerialer er det gået lidt i glemslen,« siger Olav de Linde, manden bag selskabet af samme navn, til TV2 Østjylland.

Han opfordrer til, at kommuner og offentlige institutioner går forrest med at genbruge byggematerialer, hvilket rådmanden for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek (V), tidligere på ugen har bakket op om over for TV2 Østjylland.

Han mener, at byggeriet stadig har et stykke vej igen inden for cirkulær økonomi. Simsek gør dog opmærksom på, at man skal være meget påpasselig med sikkerheden ved initiativer som Olav de Lindes.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden