Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Aarhus vil forbedre infrastruktur for 1 milliard

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Over de næste fire år kan infrastrukturen i Aarhus Kommune blive forbedret for 1,1 milliarder kroner.

Det fremgår af Teknik & Miljøs anlægsprogram, som skal endeligt vedtages af Aarhus Byråd onsdag, skriver JP Aarhus.

Der er blandt andet afsat 470 millioner kroner til en ny vej på 12 kilometer mellem Bering og Beder, 154,5 millioner kroner til at udvide Viborgvej til fire spor, 19,6 millioner kroner til en opgradering af ringgaden og 10 millioner kroner årligt til bedre sikkerhed på skolevejene, skriver JP Aarhus.

I 2019 investeres der 369 millioner kroner, som blandt andet skal resultere i flere stiforbindelser til gående og cyklister.

De mindre projekter er ifølge Teknik & Miljø foreslået af de lokale fællesråd, som ønsker bedre sikkerhed på udvalgte steder for fodgængere og cyklister.

»Generelt har fællesrådenes ønsker været rettet mod at reducere den gennemkørende trafik i boligområder, at nedsætte biltrafikkens hastighed, at forbedre forholdene på cykelstier og at etablere sikre krydsningsforhold for lette trafikanter. Særligt har der været fokus på at sikre skolevejene,« skriver Teknik og Miljø i sin indstilling ifølge JP Aarhus.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden