Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Visualisering: Sleth Arkitekter og C.F. Møller
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rune Kilden, Sleth og C.F. Møller foreslår Aarhus Folkepark

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Onsdag præsenterede en selvbestaltet gruppe af repræsentanter fra stadionområdet i Aarhus deres forslag til, hvordan Aarhus-fodboldklubben AGF's hjemmestadion skal omdannes til en folkepark med plads til boliger.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Med hjælp fra Rune Kilden og de to tegnestuer Sleth Arkitekter og C.F. Møller har de udviklet en plan under navnet Aarhus Folkepark, som skal huse 1.100 boliger, et nyt fodboldstadion med plads til 20-22.000 tilskuere og skabe plads til idrætsfolk inden for væddeløb, cykling, atletik og de andre aktører, som området huser i dag.

Jydsk Væddeløbsbane, som har haft en usikker fremtid i forbindelse med kommunens planer for området, får i denne plan lov til at blive. Den store bane har stået i vejen for boliger og dermed for finansiering af udviklingen af området, men ifølge denne plan bliver der altså plads til 1.100 boliger, som kan finansiere planen uden at skulle flytte væddeløbsbanen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Jobs

Forsiden