Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politikere møder Aarhus Folkepark med skepsis

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et nyt forslag fra idrætsaktørerne om at omdanne det grønne område omkring Aarhus Stadion og Jydsk Væddeløbsbane til Aarhus Folkepark med plads til idræt og 1.100 boliger møder anerkendelse på Aarhus Rådhus. Men også skepsis.

Det skriver JP Aarhus.

»Det er rigtig glædeligt, at hele idrætsverdenen har sat sig sammen og fundet en løsning, og man har lyttet til, at det ikke skal være for bastant, men vi bliver nødt til at kigge forslaget efter i detaljen, for vi har bekymringer i forhold til, hvor meget der skal bygges i det grønne område. Oveni er der økonomien, hvor det vil være rigtig, rigtig mange penge, vi skal bruge som kommune, og det kan også give problemer med anlægsloftet,« siger Steen Bording Andersen (S), formand for kulturudvalget, til JP Aarhus.

Venstres idrætsordfører, Hans Skou, vil vente med at forholde sig til forslaget, til han har læst det, men siger til JP Aarhus, at Venstre generelt ikke ønsker bebyggelse på det grønne areal syd for væddeløbsbanen.

Oplægget, der er udviklet af Rune Kilden, Sleth Arkitekter og C.F. Møller, og som blev fremlagt onsdag, bryster sig af at give plads til alle de idrætsaktører, der er i området i dag – modsat tidligere planer, som ville rykke Jydsk Væddeløbsbane for at få plads til boliger.

I det nye forslag skal Jydsk Væddeløbsbane dog stadig afgive et stort areal, hvilket direktør Flemming Sunn er kritisk over for. Han siger dog til JP Aarhus, at han ikke er modstræbende og er klar til at indgå i en dialog.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden